ஐந்து கரத்தனை யானை முகத்தனைஇந்தி னிளம்பிறை போலும் எயிற்றனைநந்தி மகன்றனை ஞானக் கொழுந்தினைப்புந்தியில் வைத்தடி போற்றுகின் றேனே.

Thursday, January 8, 2009

Tomato Rice

Ingredients:

Fennel
1 Cinnamon stick
3 cloves
2 cardamom
1 onion
2 green chilies
Ginger/garlic paste
4 roam tomatoes
Turmeric
½ red chili powder
Salt
2 cups rice
4 cups water

Directions:

In a pan, add fennel, cinnamon stick (patta), cloves and cardamom and fry. Add onions and green chilies, ginger/garlic paste, tomatoes, turmeric, and red chili powder and salt. Add ½ cup of water and bring to boil. In the rice cooker, add washed 2 cups of rice and 4 cups of water. Add the tomato gravy. Tip: adjust the salt at this stage or it will be very difficult to salt the cooked rice.

No comments:

Post a Comment