ஐந்து கரத்தனை யானை முகத்தனைஇந்தி னிளம்பிறை போலும் எயிற்றனைநந்தி மகன்றனை ஞானக் கொழுந்தினைப்புந்தியில் வைத்தடி போற்றுகின் றேனே.

Thursday, January 8, 2009

Brinji Rice

Ingredients:

Ghee
Cinnamon Stick
Cardamom
1 Tsp Fennel Seeds
3 to 4 Cloves
Onions, thickly sliced
2 Green Chilies
2 -3 garlic pods
Ginger
Mint (optional)
1 ½ Rice
3 cups Coconut Milk
2-3 Bay Leaves
Salt

Directions:

In a pan, add oil and ghee, cinnamon stick, cardamom, fennel, cloves and bay leaves. Then add onions, green chilies, garlic, ginger and mint. Then add Rice and fry. Next add coconut milk and salt to taste (should be lightly salty since the cooked rice will soak up the salt) Place in a rice cooker.

No comments:

Post a Comment