ஐந்து கரத்தனை யானை முகத்தனைஇந்தி னிளம்பிறை போலும் எயிற்றனைநந்தி மகன்றனை ஞானக் கொழுந்தினைப்புந்தியில் வைத்தடி போற்றுகின் றேனே.

Thursday, January 8, 2009

Eggplant (or Cauliflower) and Chana Dahl Porial

Ingredients:

Less than ½ cup chana dahl
Sombu (Fennel)
Bay or Brinji leaves
Onions
Small garlic, diced
Eggplant (1 long/3 small)
Salt
Turmeric powder
Chili/coriander powder
Tomato

Directions

Soak chana dahl. In oil, fry sombu, 2 brinji leaves, onions, garlic, tomato. Then add eggplant, chili/coriander powder, salt, turmeric. Add water. Put chana dahl in water and microwave for 10 minutes. Combine with eggplant.

No comments:

Post a Comment