Ingredients:
Mochakotta beans
Mustard
Fenugreek
Onions
Tomato/Tomato Paste
2-3 small eggplants
Turmeric
Chili/coriander powder
Salt
Tamarind Paste
Directions:
Soak Mochakotta for 8 hours. Cover with water and cook in pressure cooker for 2 whistles. In oil, fry mustard seeds, fenurgreek. Add onions, tomato/tomato paste, eggplant. Add mochakotta, turmeric, chili/coriander powder and salt. Bring to a small boil, then add tamarind juice. Bring to a boil, add fenugreek powder and let it thicken
ஐந்து கரத்தனை யானை முகத்தனைஇந்தி னிளம்பிறை போலும் எயிற்றனைநந்தி மகன்றனை ஞானக் கொழுந்தினைப்புந்தியில் வைத்தடி போற்றுகின் றேனே.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment