ஐந்து கரத்தனை யானை முகத்தனைஇந்தி னிளம்பிறை போலும் எயிற்றனைநந்தி மகன்றனை ஞானக் கொழுந்தினைப்புந்தியில் வைத்தடி போற்றுகின் றேனே.

Thursday, January 8, 2009

Mochakotta (or Butterbeans) and Eggplant Kolambu

Ingredients:

Mochakotta beans
Mustard
Fenugreek
Onions
Tomato/Tomato Paste
2-3 small eggplants
Turmeric
Chili/coriander powder
Salt
Tamarind Paste

Directions:

Soak Mochakotta for 8 hours. Cover with water and cook in pressure cooker for 2 whistles. In oil, fry mustard seeds, fenurgreek. Add onions, tomato/tomato paste, eggplant. Add mochakotta, turmeric, chili/coriander powder and salt. Bring to a small boil, then add tamarind juice. Bring to a boil, add fenugreek powder and let it thicken

No comments:

Post a Comment