Ingredients:
3 cans chickpeas (washed and drained)
1 tsp cracked red pepper flakes
1 tsp cumin seeds
Curry leaves
1 tsp mustard seeds
½ tsp cumin seeds
Grated coconut
¾ tsp salt
Directions:
In a pan add 1 can of water to the chickpeas and boil with salt. Grind red pepper flakes and cumin seeds. In a pan, add oil, curry leaves, mustard seeds and cumin. When the mustard seeds pop, add the chickpeas but take it off the heat. And the pepper/cumin mix to the peas then back on the heat. Last, add the coconut
ஐந்து கரத்தனை யானை முகத்தனைஇந்தி னிளம்பிறை போலும் எயிற்றனைநந்தி மகன்றனை ஞானக் கொழுந்தினைப்புந்தியில் வைத்தடி போற்றுகின் றேனே.
Thursday, January 8, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment