Ingredients:
½ c. moong dahl
1 cup rava: 2 ½ cups water:: 4 whistles
Piece of ginger
Cumin
Cashews
Peppercorns
Salt
Asafetida
Curry leaves
Turmeric
Directions:
Cook dahl for 2 whistles in the pressure cooker. Fry the cumin, cashews, peppercorns. Add water (3 cups water to 1 cup rava). Add salt, asafetida, curry leaves and turmeric.
Bring to a boil and lower to lowest heat. Slowly sooji (rava) slowly and bring back to heat (level 4). When thick, add moong dahl. Blend well. Add oil if it sticks. Test by touching…should not stick.
ஐந்து கரத்தனை யானை முகத்தனைஇந்தி னிளம்பிறை போலும் எயிற்றனைநந்தி மகன்றனை ஞானக் கொழுந்தினைப்புந்தியில் வைத்தடி போற்றுகின் றேனே.
Thursday, January 8, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment