Ingredients:
½ Cup rice
¼ moong Dahl
Vellam
Ghee
Oil
Cashews
Raisins
Pinch of Cardamom powder
Directions
Soak rice and moong dahl. Add 1 ½ cups water to rice/dahl and cook in pressure cooker for 3 whistles. In a pan, add vellam and water and boil, then strain. Add to rice/dahl mixture. Add ghee and oil, cashews, raisins, cardamom powder
Note: If you don’t have vellam, use 1 ½ cup long grain rice with 3 ½ cups water and 2 ¼ cup dark brown sugar
ஐந்து கரத்தனை யானை முகத்தனைஇந்தி னிளம்பிறை போலும் எயிற்றனைநந்தி மகன்றனை ஞானக் கொழுந்தினைப்புந்தியில் வைத்தடி போற்றுகின் றேனே.
Thursday, January 8, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment