Ingredients:
6 cups of idli rice
2 1/4 cups of whole urad dahl
1 tsp fenugreek
Directions:
Soak the idli rice separately from the urad dahl/fenugreek. Soak for at least 3 to 4 hours, Grind the rice for 15 minutes. Then grind the urad dahl/fenugreek for 25 minutes. Combine the two together and let it rise in the oven (leave oven light on).
To make dosai, add a little water.
To make uthapam/pongalam, add diced onions and green chilies and pour the batter to the size of a pancake.
ஐந்து கரத்தனை யானை முகத்தனைஇந்தி னிளம்பிறை போலும் எயிற்றனைநந்தி மகன்றனை ஞானக் கொழுந்தினைப்புந்தியில் வைத்தடி போற்றுகின் றேனே.
Thursday, January 8, 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment